APK

Dankzij de APK-keuring is het een stuk veiliger geworden op de Europese wegen. Ook het milieu profiteert, want de keuring levert schone en veilige auto’s op, ook als ze iets ouder zijn. Auto Brouwer in Zeewolde heeft twee eigen APK-keurmeesters in dienst. Die zien er streng op toe dat banden, remmen, verlichting en andere vitale onderdelen geschikt zijn om de weg weer op te kunnen.

 

Zelden afkeuringen, vaak gratis

 

De APK-keuring bestaat in Nederland sinds 1985. De keuring is zo’n succes omdat 71% van alle keuringen in combinatie met een onderhoudsbeurt worden uitgevoerd. Eventuele gebreken worden daardoor meteen hersteld, waardoor er relatief weinig auto’s worden afgekeurd. Bovendien is de APK gratis in combinatie met een grote beurt.

 

Nieuwe regels

 

Onlangs zijn de APK-regels aangepast. Er wordt nu onderscheid gemaakt tussen benzine en diesel. Ook de datum van de eerste toelating (dus wanneer de auto op kenteken is gezet) is van invloed op de keuringsinterval. In het onderstaande overzicht van de RDW ziet u precies wanneer uw auto weer aan de beurt is.

 

Maak kans op een auto t.w.v. € 10.000,-!

 

Maak nu een afspraak voor uw APK in 2015 bij een Bosch Car Service autobedrijf bij u in de buurt. En maak kans op 1 van de 10 auto's t.w.v. € 10.000,-!