Even voorstellen

Auto Brouwer is een universeel autobedrijf waar u terecht kunt voor het totaalpakket voor uw auto. Met onze jarenlange ervaring en vakkundigheid kunt u er vanuit gaan dat uw wens of probleem bij Auto Brouwer wordt opgelost.

 

Eigenaresse Ingrid van der Linden met haar team streven naar perfectie voor de autobezitter.

 

Het team bestaat uit:

   

Ingrid v.d.Linden eigenaresse,               Patrick Verhoef, APK 1e monteur      

receptie & administratie

 

Tom van den Brink, 1e monteur              Sten Jansen, leerling 1e monteur

 

                                                    

Zo kunt u bij Auto Brouwer terecht voor een reparatie, onderhoud of APK keuring. Maar ook een ingewikkeld technisch probleem lossen we graag voor u op. De werkplaats bevat de modernste apparatuur en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van auto elektronica. In combinatie met de kennis van de Bosch Car Service monteurs is uw ingewikkelde probleem een uitdaging om snel en vakkundig te verhelpen.

 

Voor de aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto bent u bij Auto Brouwer aan het juiste adres. Wij geven u graag advies over een voor u geschikt voertuig.

 

Wanneer u schade rijdt aan uw auto is dat een vervelende periode. Auto Brouwer zorgt er graag voor dat dit vloeiend verloopt, in samenwerking met Autoschade herstel Hacom Nijkerk. We nemen u de afhandeling van de schade uit handen.

 

Om de service compleet te maken biedt Auto Brouwer Pechhulp aan bij een kleine of grote onderhoudsbeurt. Hieronder vind u het prijzenoverzicht:

 

Pakket Auto's t/m 
9 jaar
Auto's ouder dan 9 jaar
Binnenland € 31,50 € 57,50
Binnenland + Europa € 41,75 € 76,50
Binnenland + Europa + Vervangend vervoer1 € 54,- € 89,-
Binnenland + Europa + Vervangend vervoer1 + Aanhangermodule2 € 69,50 € 105,-
1Alleen af te sluiten i.c.m. Europa-dekking
2 Voor uw caravan, vouwwagen of bagagewagen

 

Wij bieden u zelfs gratis pechhulp aan bij de aanschaf van een auto. Zo bent u ook in het buitenland verzekerd van de service en kwaliteit van Bosch Car Service.

 

Wilt u meer weten over Auto Brouwer of wilt u graag persoonlijk advies? Neem dan gerust contact op. Wij geven u graag een oplossing op maat.